“Arkivernes Dag” 2012

Der blev også tid til en hyggesnak over en kop kaffe.

 

Mange lagde vejen forbi Aktivitetscenter Åvangen i Svebølle i forbindelse med arrangementet ”Arkivernes Dag” lørdag d. 10.nov.

Bestyrelse og medarbejdere ved Lokalhistorisk Forening og Arkiv for Gl. Bjergsted Kommune havde gjort meget ud af det forberedende arbejde i forbindelse med Arkivets deltagelse i det årlige arrangement ”Arkivernes Dag”, der for Gl. Bjergsted Kommunes vedkommende blev afholdt lørdag fra kl. 10 – 15. Arkivets tema for udstillingen var i år ”Gamle skolebilleder fra de 7 sogne i den tidligere Bjergsted Kommune”. Et righoldigt materiale blev præsenteret på de opstillede udstillingsstativer, og på et stort bord var der placeret et stort udvalg af assorterede skolebilleder, der ventede på en tidsbestemmelse eller på, at der blev sat navne på de afbillede skoleelever. Til arrangørernes glæde mødte der mange op i løbet af de 5 timer udstillingen varede, vel et sted mellem 40 og 50 blev det efterfølgende anslået. Mange genså sig selv, et kært familiemedlem eller en bekendt som barn på de udstillede billeder, og ved de fremmødtes hjælp blev der også sat navne på mange af de børn, der er med på billederne.
Der blev, som det fremgår af billedet, også tid til en hyggelig snak over en kop kaffe, og til stor glæde for arkivet blev der også tegnet nye medlemskaber.
Alt i alt en rigtig vellykket dag som både fremmødte og arkivets medarbejdere og bestyrelse vil se tilbage på med tilfredshed.

Se billeder – klik på pdf-filen:  Billeder fra Arkivernes Dag

FP.

Dette indlæg blev udgivet i Alleshave, Bjergsted, Bregninge, Føllenslev, Nekselø, Sejerø, Særslev/Snertinge, Viskinge. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.