Julemarked i Svebølle Aktivitetscenter “Åvangen” – Billedkavalkade

Lørdag d. 25. november afholdtes det årlige julemarked i Åvangen, Svebølle Aktivitetscenter. Også i år var julemarkedet et tilløbsstykke for unge og gamle – store og små. Der blev budt på gløgg og æbleskiver og for de mere sultne var der fiskefiletter. Der var stor søgning til tombolaen, der måtte melde udsolgt kl. 11.30. Samtlige 200 gevinster var væk efter 1½ time. Som det ses på de efterfølgende billeder, var der mange, der fandt sammen og fik sig en hyggelig snak. Et par af de mindste følte sig tiltrukket af et gammelt skolebord, der endnu ikke var blevet sat på plads efter “Arkivernes Dag” d. 11. november.

Billedkavalkade fra dagen:

JM 1A

JM 2A

JM3A

JM4A

JM5A

JM6A

JM7A

JM8A

JM9A

JM10A

JM11A

F.P

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret, Svebølle. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.