Hørve-Værslev jernbanen

Jernbaneentusiasten Erik V. Pedersen,  der i forbindelse med sin uddannelse ved DSB  i en periode var under oplæring som trafikelev på Svebølle Station (i 1956), har tidligere bidraget med værdifulde oplysninger til hjemmesiden. Nu har siden igen modtaget et værdifuldt bidrag – denne gang om Hørve-Værslev Jernbanen. Erik V. Pedersen skriver selv i den forbindelse:

Siden omfatter -som det ses- både egne, men også i høj grad andres indlæg.  Naturligvis er jeg stadig “på jagt” efter yderligere “sager”, der kan peppe siden op.  Har Du / I derfor noget relevant i “arkivet” (jeg har allerede tilladt mig at “låne” et par postkort mod kreditering og på forventet efterbevilling), er jeg gerne modtager – naturligvis på byttebasis som tidligere.

Egentlig havde jeg ikke forventet en så stor “side” om en så lille -længst nedlagt- banestrækning, men det er tilsyneladende gået over al forventning, og jeg bliver nok (forhåbentlig) snart nødt til at dele siden i flere undersider.

Hilsen

Erik V. P.

Som det sikkert er de fleste bekendt krydsede Hørve-Værslev jernbanen på tværs gennem det lokalområde, vort arkiv er sat til at dække. Det er med stor taknemmelighed vort arkiv modtager disse bidrag fra Erik V. Pedersen.

Du kan klikke ind på Erik V. Pedersens hjemmeside her!

F.P.

 

Dette indlæg blev udgivet i Alleshave, Eskebjerg, Føllenslev, Jernbanen, Kaldred. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.