Pokalbrag på Svebølle Stadion

Med kun 3 points efter 8 turneringskampe var der sikkert ikke mange, der havde troet, at Svebølles 2. divisionshold skulle få FC Nordsjællands superligahold i knæ. FC Nordsjælland der pt. er danske mestre, og som deltager i dette års Champions League. Men det var tilfældet i den DBU pokalkamp (3. runde), der blev spillet på Svebølle Stadion d. 25. sept. 2012.  Stillingen efter ordinær spilletids ophør var 1 – 1, og FC Nordsjælland var i  2. halvleg virkelig på knæ over for et utroligt velspillende Svebøllehold, og var kampen endt med 2 – 1 til Svebølle, ville ingen kunne have indvendt noget mod det. Med 1 – 1 måtte holdet ud i forlænget spilletid, og her kneb det med kræfterne til sidst, hvor det inden for de sidste 7 min.  lykkedes nordsjællænderne at score 2 gange, så det endelige resultat blev 3 – 1 i nordsjællændernes favør. Den lokale avis Nordvestnyt gør opmærksom på, at nordsjællænderne ikke var i stærkeste opstilling. Hertil er at sige, at det var Svebølle, der var ramt af målmandskarantæne og spillerskader, heller ikke.  Der var flere af de store profiler, der var med hos nordsjællænderne. Spændende for de 8oo tilskuere var det vist at stifte nærmere bekendskab med den unge Andreas Laudrup, der er søn af Michael Laudrup.
Læs hvad Politiken og Ekstrabladet skriver om kampen på vedhæftede links:

http://politiken.dk/sport/fodbold/ECE1764242/sveboelle-sendte-mestrene-paa-overarbejde/

Læs hvad FC Nordsjællands træner Kasper Hjulmand udtaler efter kampen:

http://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/dansk_fodbold/dbupokalen/article1833615.ece

 

Andreas Laudrup på Svebølle Stadion d. 25. sept. 2012

Kampprogram:

Dette indlæg blev udgivet i Fodbold, Svebølle. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.