MR-tog i Svebølle

MR-tog på Svebølle Station d. 8. juni 2012 kl. 16.36Det er ikke normalt, at man ser et af de 34-år gamle MR-tog i Svebølle. I forbindelse med sporarbejdet mellem Holbæk og Lejre er togdriften mellem de to stationer indstillet og erstattet med “togbusser”. Da der således ikke i en 3 mdr’s periode er direkte togforbindelse fra Kalundborg til København, har DSB valgt at indsætte MR-tog mellem Kalundborg og Holbæk. DSB råder over 80 af disse lidt gamle tog, som egentlig skulle have været udrangeret og erstattet med nyere materiel. Som bekendt har der været problemer med de nye IC-4 tog, hvorfor MR-togene på grund af materielmangel stadig er i drift.
Klik på pdf-filen og se et stort billede:  MR-tog

Dette indlæg blev udgivet i Jernbanen, Svebølle. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.