Føllenslev-Særslev skal have ny præst

Sognepræst Eivind Palm går på pension den 31. dec. 2011 efter at have været sognepræst for Føllenslev og Særslev sogne siden 1. jan. 1977, altså i 35 år. Den 8. jan. 2012 holder Evind Palm afskedsgudstjeneste i Særslev Kirke kl. 10.30 og i Føllenslev Kirke  kl. 14.00.
Umiddelbart efter gudstjenesten i Føllenslev Kirke er der afskedsreception i Kulturhus Gimle, der ligger lige over for Føllenslev Kirke.
Eivind Palm blev ansat som sognepræst ved Føllenslev, Særslev og Nekselø kirker d. 1. jan. 1977 og ordineret som sognepræst for kirkerne tirsdag d. 18. jan. 1977. Ordinationen skete ved daværende biskop for Roskilde Stift, Hans Kvist.
Kalundborg Folkeblad var til stede ved den lejlighed. Du kan læse, hvad Kalundborg Folkeblad skrev dengang ved at klikke her:
For 35 år siden

F.P.

Dette indlæg blev udgivet i Føllenslev, Kirker. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.