Gave til Viskinge Kirke

 

Gave til Viskinge Kirke 
 Viskinge Kirke modtog i 1989 en anonym pengegave fra Karen Margrethe Aspe Jørgensen til indkøb af en ny kirkedør. Aftalen var, at givers navn skulle være hemmeligt så længe giver levede, og først måtte offentliggøres ved givers død. Den 28. januar 2009 afgik Karen Margrethe Aspe Jørgensen ved døden, og givers navn blev derefter offentliggjort. Efter Karen Margrethe Aspe Jørgensen’s død kom det endvidere frem, at hun havde et maleri af Viskinge Kirke, som hun ønskede at skænke til kirken. Dette maleri står nu opbevaret i præstegården, indtil der kan findes en passende plads i den nye sognegård.

Den gamle kirkedør, der nu er ophængt i våbenhuset

  

  

Kalundborg Folkeblad d. 31. jan. 2009 Den gamle kirkedør, der nu er ophængt i våbenhuset

FP:

Dette indlæg blev udgivet i Gaver, Kirker. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.