Svebølle Station – Stationsforstandere

Der er nye opdateringer til Erik V. Pedersens hjemmeside vedrørende Svebølle Station.  Som det vil fremgå af hjemmesiden, har Erik V. Pedersen gennem de sidste 3-4 år bidraget med en uvurderlig mængde oplysninger og billeder, der kan relateres til Svebølle Station og den gamle bydel omkring stationen. Bjergsted Lokalhistorisk Forening og Arkiv skylder Erik V. Pedersen en meget stor tak for det imponerende arbejde, der er lagt i de sider af hans hjemmeside, der vedrører Svebølle. Vi skylder ligeledes Erik V. Pedersen en stor tak for den for nylig tilkomne side om Hørve-Værslev Jernbanen. Er der blandt hjemmesidens besøgende nogen/nogle, der sidder inde med oplysninger, der kan supplere Erik V. Pedersens mange oplysninger, hører arkivet gerne fra de pågældende.
Senest gør Erik V. Pedersen opmærksom på, at han håber på, at nogen sidder inde med viden om de nævnte stationsforstandere.

F.P.

Dette indlæg blev udgivet i Svebølle. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.