Svebølle før i tiden

Tidligere borgmester Viggo Rasmussen fotograferet i 1978

Tidligere borgmester Viggo Rasmussen, der døde d. 19.  sept. 1985, og som var Bjergsted Kommunes første borgmester (fra 1970 til 1974), gav et båndet interview antagelig i 1978 i forbindelse med sin udtræden af kommunalbestyrelsen. Der er i 1980 blevet foretaget en afskrift af det båndede interview. Under interviewet fortæller Viggo Rasmussen om tiden, fra da han kom til Viskinge-Aunsø kommune, dvs. i 1931, og til han ophørte med kommunalbestyrelsesarbejdet sidst i halvfjerdserne.
Læs interviewet – Klik her!
og klik her!
hvis du vil læse Viggo Rasmussens beretning fra “gamle dage”. – Læs også, hvad tidligere trafikelev ved DSB, Erik V. Pedersen skriver om Svebølle på sin hjemmeside om Svebølle Station.

Dette indlæg blev udgivet i Aunsø, Borgmestre, Gl. Bjergsted Kommune, Svebølle, Viskinge. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.