Efterlysninger

Her kan der bringes oplysninger og efterlyses oplysninger om personer, lokaliteter, lokalhistorie, lokale begivenheder, dokumenter og meget andet.
Det kan ske ved at kontakte arkivet på mail-adressen: Bjergstedarkiv@live.dk  eller hjemmesidens redaktør på mail-adressen: dsl283312@vip.cybercity.dk
Du kan også benytte “kommentarfeltet” nederst på denne side.

OBS! Nordvestbanens holdeplads (trinbræt) i Viskinge blev nedlagt i 1962. Arkivet mangler fotos af Viskinge Trinbræt og vil være meget taknemmelig for hvad, der måtte blive indleveret også i den forbindelse.

 1. Kristian Bøjesen Kristiansen skriver:

  Jeg har et håb om, at jeg måske kan få hjælp til at lede efter min slægt. Min bedstefar hed Kristian Kristiansen og var fisker og boede i Havnsø. Min bedstemor hed Ane Margrethe Kristiansen(født Jensen) Jeg har fundet min far i kirkebogen. Min far Jens Bøjesen Kristiansen. var født d. 23/11-1902 i Følleslev sogn. Jeg vil gerne lede efter min slægt på min fars side, og jeg har et håb om, at jeg ved at sende denne mail kan få hjælp. På forhånd tak.
  Med venlig hilsen
  Kristian Bøjesen Kristiansen

  Svar

  • Bjergsted Arkiv skriver:

   Kære Kristian Bøjesen Kristiansen
   Din henvendelse vil snarest blive forelagt arkivets slægtsforsker Kaj Cedersted, der vil kunne give dig råd om, hvordan du finder tilbage i din slægt.

   Med venlig hilsen
   Flemming Paulsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *