Byvandring i Viskinge 4. sept. 2011

Byvandringen i Viskinge d. 4. sept. skulle vise sig at blive et stort tilløbsstykke. Som det er fremgået af foromtalen, var byvandringen arrangeret i forbindelse med præsentationen af bogen “Viskinge Erhverv”, der beretter om byens historie herunder erhvervshuse og indbyggere. Ca. 75 interesserede var mødt op til byvandringen med Jens Weinreich som en kyndig guide.

Nedenstående billeder er alle taget af Gunnar Petersen, Viskinge

Byvandring i Viskinge 4. sept. 2011

Byvandring i Viskinge 4. sept. 2011

Byvandring i Viskinge 4. sept. 2011

Byvandring i Viskinge 4. sept. 2011

 

Bogen “Viskinge Erhverv”, der for 100 kr. kan købes i Brugsen i Svebølle:
                                                                                                                                                                                                                

Bogen "Viskinge Erhverv"

F.P.

Dette indlæg blev udgivet i Viskinge. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *