Svebølle har fået hjemmeside – www.dit-svebølle.dk

Svebølles hjemmeside

Svebølle har nu fået sin egen hjemmeside. Hjemmesiden er oprettet i erkendelsen af, at det ikke er alle byens borgere, der har en facebook-profil, og som dermed har adgang til de informationer, der bekendtgøres på byens 2 facebooks. Hjemmesiden henvender sig til alle, men således i høj grad til de, der ikke har en facebook-profil, og som ikke ønsker at få en sådan. På hjemmesiden vil du bl.a. kunne læse om nogle af din bys arrangementer i de kommende måneder, du vil kunne læse om din bys historie, og du vil kunne følge med i det kirkeliv, der knytter sig til vore 2 sogne, – men log selv ind og se på: Svebølles hjemmeside

Web-adresserneer:  www.dit-sveboelle.dk
og                             :  www.dit-svebølle.dk

Dette indlæg blev udgivet i Svebølle. Bogmærk permalinket.

En Kommentar til Svebølle har fået hjemmeside – www.dit-svebølle.dk

  1. Louise Nielsen skriver:

    Mange tak for anmeldelsen. Hilsen Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *