Arkivets generalforsamling 2018

Charmerende og spændende foredrag i forbindelse med Bjergsted Lokalarkivs årlige generalforsamling

Torsdag d. 15. marts afholdt Bjergsted Lokalhistorisk Forening og Arkiv sin årlige generalforsamling, og som sædvanlig fandt den sted i Svebølle Aktivitetscenters cafélokale.
Af formandsberetningen fremgik, at det samarbejde, arkivet har etableret med Svebølle Aktivitetscenters brugergrupper, giver arkivet en stor kontaktflade, hvilket afspejler sig i arkivets store medlemstal på 250, og i det fremmøde, der er til arkivets arrangementer.
Generalforsamlingen, der havde 45 deltagere, blev med Jørgen Rasmussen,
Havnsø som dirigent afviklet i god ro og orden. Der var genvalg af bestyrelsesmedlemmer, der var på valg. Den ledige suppleantpost blev besat med Olav Rye Hintze, Svebølle.
Efter generalforsamlingen var der foredrag
ved tidl. EU-parlamentsmedlem Anne E. Jensen, der på charmerende vis fortalte om sin barndom i Svebølle, hvor forældrene, Inger Elisabet Jensen og Jens Henry Jensen var lærere, og hvor hun boede fra 1951 til 1959. Hun fortalte om sin tid som erhvervskvinde og om sin tid som EU-parlamentariker. Endvidere berørte hun perifert familieskabet til sin morbror, den kendte forfatter Martin A. Hansen, der ofte besøgte sin søster og svoger i Svebølle. Anne E. Jensen, der i dag er kommunalbestyrelsesmedlem i Kalundborg, havde kaldt sit foredrag Fra Svebølle til Bruxelles og retur”.

Læs formandsberetningen – klik her: Formandsberetning 2018

Vue ud over de 45 fremmødte. Foto: F.P.

Vue ud over de 45 fremmødte.
Foto: F.P.

Vue ud over de mange fremmødte. Foto: F.P.

Vue ud over de mange fremmødte.
Foto: F.P.

Et vue ud over de mange fremmødte. I forgrunden klaveret, som blev betjent af Bodil, da der indledtes og afsluttedes med fællessang. Foto: F.P.

Et vue ud over de mange fremmødte. I forgrunden klaveret, som blev betjent af Bodil, da der indledtes og afsluttedes med fællessang.
Foto: F.P.

Arkivets kasserer Henning Jensen er klar til at aflægge beretning. Foto: F.P.

Arkivets kasserer Henning Jensen er klar til at aflægge beretning. Aktivitetscentrets formand Karsten Ahrens står klar med mikrofonen, men aftenens dirigent Jørgen Rasmussen ved bordenden ser til.
Foto: F.P.

Karsten Ahrens, som i aftenens løb var en stor hjælp med det lydmæssige er her klar til at hjælpe mikrofonen. Foto: F.P.

Karsten Ahrens, som i aftenens løb var en stor hjælp med det lydmæssige, er her klar til at hjælpe til med mikrofonen.
Foto: F.P.

På charmerende vis formidlede Anne E. Jensen sit foredrag. Foto: F.P.

På charmerende vis formidlede Anne E. Jensen sit foredrag.
Foto: F.P.

Arkivets formand Jens Weinreich takker Anne E. Jensen for et spændende foredrag. I hånden holder Anne E. Jensen vort medlemsblad fra februar d.å., der bringer en udførlig omtale af Anne E. Jensen. Foto: F.P.

Arkivets formand Jens Weinreich takker Anne E. Jensen for et spændende foredrag. I hånden holder Anne E. Jensen vort medlemsblad fra februar d.å., der bringer en udførlig omtale af hende.
Foto: F.P.

F.P.

Dette indlæg blev udgivet i Alleshave, Aunsø, Bjergsted, Bregninge, Eskebjerg, Faurbo, Føllenslev, Havnsø, Kaldred, Nekselø, Sejerø, Svebølle, Særslev/Snertinge, Viskinge. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.