Svebølle SBI’s premierekamp TV-transmitteret

I 2011 lykkedes det – vel imod manges forventning – Svebølle SBI at kvalificere sig til fodboldens 2. div. På trods af, at klubben efter afslutningen af efterårsturneringen måtte afgive én af holdets bedste spillere – den 20-årige midtbanespiller Jonas Thomsen – til 1 div. klubben F.C. Vestsjælland i Slagelse, lykkedes det SBI at afslutte turneringssæsonen 2011/12 med en 6. plads  – en flot placering efter det 1. år i fodboldens 3. bedste række.
Lørdag d. 4. august 2012 spillede SBI den første kamp som indledning på den 2. sæson i 2. div Øst. Det foregik på Bornholm, hvor SBI mødte oprykkeren NB-Bornholm, der indtil da var ubesejret på hjemmebane i næsten 2 år.

http://da.wikipedia.org/wiki/Sveb%C3%B8lle_Boldklub_og_Idr%C3%A6tsforening

FP.

Dette indlæg blev udgivet i Fodbold, Svebølle. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.