Kulturmiljøbeskrivelser

I forbindelse med udarbejdelsen af Kommuneplan 2009-2021 for Kalundborg Kommune blev der udfærdiget en række kulturmiljøbeskrivelser. Mange af disse beskrivelser, der også omfatter lokaliteter i den tidligere Bjergsted Kommune, er spændende og oplysende. Desværre følger billedteksterne ikke i alle tilfælde de viste billeder. Teksten kan være forskudt et enkelt billede i forhold til det billede, teksten beskriver.
Klik på efterfølgende pdf-fil og læs selv:   kulturmiljoer_samlet-1
Se iøvrigt dette link:  http://da.wikipedia.org/wiki/Bjergsted_Kommune

Dette indlæg blev udgivet i Alleshave, Aunsø, Bregninge, Eskebjerg, Føllenslev, Gl. Bjergsted Kommune, Nekselø, Sejerø, Særslev/Snertinge, Viskinge. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.