Spændende kommentar

Ved Flemming Paulsen

I forbindelse med omtalen af Svebølle Stationsby i perioden 1909 til 1959 har hjemmesiden modtaget en spændende kommentar. Kommentaren er sendt af Erik V. Pedersen, der var trafikelev på Svebølle Station i 1956. Erik V. Pedersen fik i den forbindelse som ungt menneske lejlighed til på forskellig vis at følge livet i en lille stationsby på nordvestbanen, og da Erik V. Pedersen i sin fritid var ivrig amatørfotograf blev der i hans tid som trafikelev i Svebølle taget en del meget spændende og interessante billeder, som via et link til Erik V. Pedersenen hjemmeside bliver tilgængelige for de, der besøger arkivet hjemmeside. På den del af Erik V. Pedersens hjemmeside, der omhandler Svebølle, er der udover de mange billeder tillige spændende beretninger og interessante oplysninger fra nogle svundne dage i Svebølle.
Se selv og læs selv – klik ind på dette link, og du får adgang til de 3 spændende sider:

http://evp.dk/index.php?page=svebolle

Dette indlæg blev udgivet i Svebølle. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.